Голяма заседателна зала Община Добрич
Голяма заседателна зала Община Добрич / Дарик Добрич
Национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика” ще се проведе в Добрич на 18 май. Организатори са Списание „Бизнес Клуб“ и Община Добрич, с партньори водещи бизнес организации: БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП и др. Целта на провеждането на форума е да засили взаимодействието между държавните и общински служители и представителите на бизнеса, както и да засегне основни тези за развитието на местния бизнес.

Форумът ще бъде в два модула. Първият е среща с местния бизнес в голяма заседателна зала в Общината от 13.00 часа. На нея авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ и представители на бизнес и държавни организации ще предоставят информация за форми за финансиране по европейски и други програми, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари, франчайз модела и др.
Вторият модул е концерт-спектакъл „Свята замя българска“ с участието на Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари“ и водещ Шкумбата. Той ще се състои на пл. „Демокрация" от 18.00 часа.

Списание „Бизнес Клуб“ и Община Добрич канят представителите на бизнеса, жителите и гостите на област Добрич, които уважават работата и се стремят към по-добро бъдеще на регионите и страната ни, да се включат във форума. Добрич е осмият град в програмата на форума, който се провежда в периода от 20 април до 30 юни 2017 г. последователно в 20 големи общини в цялата страна и се радва на силен интерес.