Ново признание за замъка
Ново признание за замъка / netinfo
Еuropen Best Destinations, Брюксел включи Замъка в Новия Европейски туристически маршрут "Приказните дестинации на Европа". Това се случва, само няколко месеца след, като беше обявен за Туристически обект  № 1 за България в конкурса на Министерството на Туризма за 2018 г.
 В Новия "приказен" маршрут на Europen Best Destinations влизат още  емблематични замъци от Франция и Германия, тайнствени, природни феномени и  обекти от Ирландия, Словения и Италия.

Замъкът стана туристически атракцион №1 на България

Замъка "Влюбен във вятъра" в подножието на мистичната Странджа планина, близо до древния град Созопол е презентиран от Еuropen Best Destinations , като "най-вълшебното място в Европа". Нестандартното за наши дни  творение е сбъднатата, детска мечта на неговия създател и архитект  Георги Тумпалов, който е един от малкото останали рицари на нашето  време, пише изданието. Приказният замък с формата на кръст, екзотичната градина с над три хиляди  вида цветя и растения, езерото с лебедите "Фонтана на желанията", шадраваните с антични статуи, винарската изба и галерията са само част от  нещата, които впечатляват посетителя и създават магичната атмосфера на  това необикновено място.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ получи ново международно признание

Europen Best Destinations призовава хилядите си читатели да резервират  билет до Бургас - България за да видят тази изумителна компилация между  приказна реалност, полет на въображението и дизайнерско вдъхновение...Най-престижната туристическа класация, посочва и античния град Созопол, с  неговото културно, историческо и архитектурно наследство, като  най-подходящото място, в което любителите на приказни дестинации могат да  отседнат. В момента творецът и създател на Замъка "Влюбен във вятъра" , Георги Тумпалов и неговия екип се готвят за участие в международния  туристически форум "Ваканция и СПА ЕКСПО-2019", където на собствен щанд ще  представят приказният Замък.
https://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/best-fairy-tale-destinations-in-europe/