/ netinfo
Пламен Карашев в ефира на Дарик Югоизток
99739
Пламен Карашев в ефира на Дарик Югоизток
  • Пламен Карашев в ефира на Дарик Югоизток
„Важно е да отворим душите и сърцата си. Нека не го правим само през декември, само по време на празници. Нека това бъде част от нашия живот.“ С тези думи в ефира на Дарик Югоизток Пламен Карашев призова за обединение в кампанията „Осинови кауза“ на Фондация „Докосни щастието“, която в днешния ден на християнското семейство, отбелязва своя четвърти рожден ден.
 

Смело сърце: Пламен Карашeв за ключа от Ливада, калта и удовлетворението


„Искаме да обединим известните личности, за да помогнем на дечица, които страдат от детска церебрална парализа и на възрастни, имащи нужда от лечение. Изказвам огромни благодарности към Златка Димитрова, Диляна Попова, Христо Мутафчиев и Любен Дилов-син, които вече са част от кампанията на „Докосни щастието. Ние вярваме в тези дечица, вярваме в хората с големи сърца“, сподели Карашев, който от скоро е и част от управителния съвет на фондацията.
 
 

„Непознатият герой“ от наводнението в Бургаско ще помага на нуждаещи се да докосват щастието От миналата седмица член...

Публикувахте от Touch Happiness Foundation в Понеделник, 12 ноември 2018 г.


Стартът на благотворителната кампания беше даден на 19 ноември. На връх рождения си ден Любен Дилов-син "осинови кауза" в подкрепа на 9-годишната Елена, която има ДЦП. Диляна Попова подава ръка на Никола Христов, който е на четири години и е с диагноза ДЦП и епилепсия.
 

докосни щастието
netinfo

Бургазлийката Златка Димитрова пък "осинови каузата" на Златка Маринова, която преди две години, докато чисти къщата си, пада от висока стълба, вследствие на което няколко прешлена в гръбначния ѝ стълб са буквално раздробени и оттогава е в количка.

Христо Мутафчиев ще помогне на Любо от Видин, който е на 41 години и след катастрофа заради диабетна криза, остава прикован към инвалидна количка. Радио Fresh приемат каузата за Любчо, който е кръгъл сирак и има ДЦП.

 
 
Известни и социално ангажирани личности се включват в най-новата кампания на Фондация “Докосни щастието” - “Осинови кауза”

Известни и социално ангажирани личности се включват в най-новата кампания на Фондация “Докосни щастието” – “Осинови кауза” Христо Мутафчиев ZLATKA DIMITROVA DIMITROVA Luben Dilov-junior Диляна Попова #Докоснищастието #Осиновикауза

Публикувахте от Touch Happiness Foundation в Вторник, 20 ноември 2018 г.


Съдбите на тези хората могат да бъдат променени чрез революционна медицинска терапия. Тя дава изключителни резултати при пациенти с тежки гръбначни травми и детска церебрална парализа, посочват от фондацията. Терапията, която се осъществява на базата на регенеративните методи, което специалистите определят като “медицината на бъдещето”, използва нов мултидисциплинарен подход. Той има за цел да възстанови повредени или болни човешки клетки и тъкани, за да възвърне тяхната функция. Процедурите се извършват в специализирана клиника в Сърбия.
 

"Смело сърце" поведе мащабно автошествие


„Преди година, когато медиите в Бургас, местния бизнес и ние като доброволци се обединихме, за да помогнем на хората, които пострадаха от наводненията, показахме, че това е възможно. Обединението в обща благотворителна кауза е възможно.

Този модел може да бъде приложен на национално ниво. Нека се обединим и покажем на тези семейства, които не веднъж са се чувствали самотни, изпитвали са отчаяние, че тези чувства могат да изчезнат в този момент. Няма по-хубаво нещо от това да подадеш ръка на някого“, допълни Пламен Карашев.

Още за кампанията „Осинови кауза“, дейността на фондацията „Докосни щастието“ и личните битки на Пламен Карашев, чуйте в звуковия файл: