/ iStock/Getty Images
Рекорден брой от 100 участници ще завладеят публиката на любимия летен фестивал, сред тях най-актуалните имена от шоу бизнеса и социалните мрежи
Фестивалът, който вдъхнови хиляди млади хора TEEN BOOM FEST, вече се усмихва зад ъгъла и няма никакво търпение отново да се превърне в най-завладяващата лятна емоция.

Проявата, която се организира от Община Бургас за трета поредна година по традиция ще се случи на познатата локация - Морска гара. В дните 20 и 21 август /събота и неделя/ публиката във фестивалната зона ще се наслади на фантастични срещи, а музикалните вибрации от концертите в двете почивни вечери ще се помнят дълго време.

През лято 2022: Бургас става фестивална дестинация

Третият пореден TEEN BOOM FEST ще събере рекорден брой от 100 участника, сред които най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри и музиканти от социалните мрежи. Те ще се срещнат очи в очи със своите почитатели, за да си поговорят, снимат и забавляват, съобщиха от Общината.

Началото на събитието е обявено за 16.30 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи с популярните инфлуенсъри. От 21.00 часа сцената на TEEN BOOM FEST 22‘ ще се наелектризира с най-големите музикални хитове.

Запомнете нещо важно: Входът е свободен и всички са поканени. Верен на своята мисия TEEN BOOM FEST’ 22 ще насочи прожекторите към важни теми за младото поколение и опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, насилие, рисковете в социалните мрежи и други.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се реализира през 2020 година. След две успешни издания, събирайки над 20 000 души, събитието се превърна в платформа-магнит за младото поколение между 8-25 години и техните семейства.

TEEN BOOM FEST се организира от Община Бургас. Ексклузивен медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.