/ Дарик архив
Полицията задържа девет души, до един пласори на амтетамини, метаамфетамини, канабис и новата дизайнерска дрога - „друсан чай“ в Бургаски регион. МВР – служителите атакували паралелно в Несебър, Поморие, Средец, Айтос, Бургас и кв. „Сарафово“.

При претърсванията в жилищата на заподозрените са намерени  близо 400 грама марихуана, електронни везни, прекурсури за производство на пико, както и „шмика“ психоактивна смес за пушене, която се състои от компоненти от растителен и синтетичен произход.

Спецакция на МВР в ромското гето в Бургас: Откриха нов опасен наркотик

Задържани са 33-годишния Пламен Ф. От Несебър. 38-годиищният Йордан Щ. от Малко Търново. 32-годишният Едип Ф. и  20-годишният Петър М. от бургаския комплекс „Меден рудник“.

Полицаи щракнали белезниците и на 23-годишният Красимир П. от ромското гето в  Бургас.  Припомняме, че само преди броени дни пак в дома на Красимир, криминалистите откриха 98 топчета синтетичен канабис.

Икономическа полиция проверява траурните агенции, вдигат катафалка с паяк

До училище „Иван Вазов“ в Поморие, полицаите задържали и още един дилър- това е - 16 годишният Николай Д. от Бургас. В него са открити канабис и метафетамин. Девет топчета марихуана са открили МВР-служителите при проверката на 34-годишната Соня А. от Айтос. С метаамфетамини в Сарафово е заловен друг наркодилър- 30-годишният Иван Х.

Задържаните са самостоятелни играчи на наркопазара, уточниха криминалисти.