/ БГНЕС
Актрисата и режисьор на филми за възрастни Сторми Даниълс, която твърди, че имала сексуална връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент, призна в телевизионно интервю, че през 2011 г. била заплашена, докато била на паркинг с детето си и предупредена да мълчи, предаде Ройтерс.
 

Адвокат на Тръмп платил от джоба си на порноактриса

Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифърд, каза пред телевизия Си Би Ес, че отивала на фитнес с детето си в Лас Вегас, когато я приближил непознат мъж. "Той дойде до мен и ми каза: "Остави Тръмп на мира. Забрави тази история". След това се навел, погледнал дъщеря й и казал: "Какво хубаво момиченце. Ще е много неприятно, ако се случи нещо на майка й", след което си тръгнал, разказва актрисата.
 

БГНЕС


Даниълс казва, че имала само веднъж интимна среща с Тръмп през юли 2006 г., но двамата останали във връзка около година.
 

Бивша порноактриса пита съда за забраната да говори за връзката си с Тръмп

Адвокат на президента платил на порнозвездата 130 000 долара няколко дни преди президентските избори през 2016 г., за да мълчи, отбелязва АП. Тя заведе дело срещу президента на 6 март, тъй като заяви, че никога не е подписвала споразумение да мълчи за интимна връзка между тях.
 

БГНЕС


Купувал ли е Тръмп мълчанието на порно актриса?

Бившият й адвокат обаче, както и бившият й бизнес агент й оказали натиск да подпише декларации, с които да отрече, че е имала връзка с Тръмп, посочва ДПА. Тези декларации бяха публикувани от адвокат на Тръмп като доказателство, че такава връзка не е съществувала, отбелязва ДПА.
 
Белият дом не отговори на исканията на журналисти за коментар след излъчването на интервюто, добавя Ройтерс.
БТА