Скандалите в извънбрачните забежки на Тръмп смразиха отношенията му със съпругата му Мелания
Скандалите в извънбрачните забежки на Тръмп смразиха отношенията му със съпругата му Мелания / Gulliver/Getty Images
Порно актрисата, за която се подозира, че може да е имала сексуална връзка с настоящия американски президент Доналд Тръмп през 2006 г., заплаши, че ще направи разкрития пред пресата. Според нея адвокатът на Тръмп фактически е изтрил договора за поверителност.

Купувал ли е Тръмп мълчанието на порно актриса?

Представителка на Сторми Даниелс даде да се разбере в няколко публикации, че нейната клиентка не се чувства обвързана с такъв договор, след като съществуването му е било потвърдено от личният адвокат на президента Майкъл Коен.

Още една порно звезда каза, че е била канена в хотелската стая на Тръмп през 2006 г. (СНИМКИ)

Всичко започна на 12 януари, когато „Уолстрийт джърнъл" писа, че 38-годишната Стефани Клифърд, известна в порно индустрията като Сторми Даниелс, е получила пари, за да запази мълчание за сексуална връзка с Доналд Тръмп по време, когато той е бил женен за настоящата Първа дама Мелания.
 

Порноактрисата Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд
БГНЕС, архив


Връзката на Тръмп с порно актрисата е била през 2006 г. - четири месеца след раждането на сина му Барън.

Адвокат на Тръмп платил от джоба си на порноактриса

Белия дом опроверга тези твърдения, определяйки ги като "стари рециклирани информации, които са били публикувани и отречени енергично преди президентските избори". Случаят щеше да се забрави постепенно, но вчера изненадващо личният адвокат на Тръмп Майкъл Коен потвърди за съществуващото споразумение с актрисата на стойност 130 000 долара, като подчерта, че е извадил парите от собствения си джоб. Той се оплака, че след това никой не му е възстановил тези пари.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС