/ БГНЕС, архив
Бившата американска порноактриса Стефани Клифърд, известна като Сторми Даниълс, подаде във върховния съд на Лос Анджелис иск да бъде призната за недействителна забраната да разгласява информация за интимната си връзка с Доналд Тръмп отпреди повече от 10 години, съобщи телевизионната компания Ен Би Си.

Клифърд изтъква, че върху документа липсва подписът на Тръмп.

Купувал ли е Тръмп мълчанието на порно актриса?

Ищцата представя оригинала на документа и приложенията към него, които са с дата 28.10.2016. Под текста стоят подписите на юрисконсулта на Тръмп Майкъл Коен и този на Клифърд под името Пеги Петерсън. Третото име – Дейвид Денисън, също е измислено.

В анексите се уточнява, че Денисън е Тръмп, който обаче не е подписал нито споразумението, нито анексите.

Още една порно звезда каза, че е била канена в хотелската стая на Тръмп през 2006 г. (СНИМКИ)

Клифърд е получила от Коен 130 хиляди долара в замяна на задължението да не разкрива поверителни данни за Тръмп и негови любовници, да не предоставя на никого кореспонденцията си с него по електронна поща и снимки на милиардера.

Клифърд обвинява юрисконсулта на Тръмп, че през февруари т.г. се опитал по съдебен ред да я принуди да спазва споразумението и да не дава сензационни интервюта за връзката си със сегашния президент.

Порноактриса се закани, че ще направи разкрития за Тръмп

Пръв за платените 130 хиляди долара съобщи през януари в. „Уолстрийт джърнъл”. Според вестника, Коен платил на Клифърд месец преди изборите през 2016, за да не говори за аферата си с Тръмп през 2006-а – година след сватбата на милиардера с третата му съпруга Мелания.
БГНЕС