Травис Скот ще плати погребенията на всички, които загубиха живота си при трагичния инцидент на фестивала „Astorworld“ в Хюстън в петък.

Осем души бяха убити и стотици ранени по време на блъсканица на зрители, докато Травис Скот пееше. Освен това ще бъдат възстановени парите за билети, дадени от всички в публиката.
Фенове след фаталния концерт: Травис Скот виждаше, че изнасят трупове, но продължи да пее

Сега Скот, който отмени насрочен концерт в Лас Вегас, защото е твърде "съкрушен", за да пее, обеща да финансира разходите за погребенията на онези, които за съжаление са починали, и предложи психиатрична помощ на засегнатите от трагедията.

Освен това, Травис си партнира с BetterHelp за предоставяне на безплатна, индивидуална онлайн терапия и работи в тясно сътрудничество с MHA на Хюстън (Mental Health America), за да насочи всеки, който се нуждае от подходяща грижа за психичното здраве.

Смъртни заплахи срещу Кайли Дженър и дъщеричката й заради трагичния концерт на Травис Скот

„Травис продължава да води активни разговори с градската администрация на Хюстън и правоприлагащите органи, за да отдаде почит и да помогне на лицата и семействата на тези, които са присъствали или са замесени в трагедията“, се казва в изявление.