/ БГНЕС
След интервюто на Анушка Делон, Антъни Делон се включи в социалните мрежи, за да отговори на сестра си.

Интервюто на Анушка Делон за Elle от 21 февруари не се е харесало на Антъни Делон. Синът на Ален Делон се включи в социалните мрежи в събота, за да отговори на коментарите на сестра си. Той осъди "клеветническото интервю" в дълъг текст.

"Трябва да знаеш, че не съм те чакал, за да разреша проблемите си с баща ми", казва по-големият от братята Делон. "Да поговорим за оръжията. Ти прекара лятото в стрелба с глок с любимия си бивш началник на охраната на Души, преди най-накрая да отнесеш оръжието у дома в Женева като спомен от татко. За човек, който мрази оръжията, ти изглеждаше много смела и способна", продължи той, отричайки, че е "ходил въоръжен".

Анушка Делон е получавала смъртни заплахи от фенове на баща си

В интервюто си Анушка твърди, че братята ѝ "се разхождат въоръжени из къщата", което я принуждава да ходи в дома на баща си, придружена от бодигард. "Братята ми си мислят, че са в Дивия запад", беше казала тя в интервюто.

Антъни Делон продължи посланието си, като се защити за твърдението, че е разпространявал снимките на баща им в социалните мрежи: "Откакто той не е добре, никога не съм го правил", каза той.

По-нататък Антъни повдигна въпроса за апартамента на сестра си в шестнадесети район: "Ако имах проблем с тази покупка, както твърдиш, щях да ти кажа да се махнеш от самото начало", каза той. 59-годишният актьор се върна към темата за записа на сестра си, който Ален-Фабиен Делон (по-малкия брат) беше споделил в Инстаграм. "Милиони хора чуха как говориш с един уязвим, крехък баща, плашиш го, като го караш да се чувства виновен, за да получиш предимство. Трудно е да се приеме. Разбирам горчивината ти", каза той.

Братята Антони и Ален-Фабиен Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка

В средата на седмицата Анушка Делон изповяда огорчението си: "Хора се опитаха да проникнат в къщата ми. Не мога да спя, не мога да ям, просто искам това да спре", каза тя.

Описвайки "зловещата" атмосфера в Души, тя обяви, че повече няма да води сина си Лино при дядо му: "Не искам той да преживява тази атмосфера, тези хора, които ми забиха нож в гърба".

От няколко месеца насам кланът Делон се разкъсва взаимно чрез интервюта и изявления за баща си, който е станал безпомощен поради възрастта и болестта си и в момента е под съдебна защита.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС