/ gettyimages.com
Затова тя е взела решение да спре да води сина си Лино при дядо му
Обвинена от брат си Антъни Делон в колонките на "Пари Мач", че е "скрила страданието" на баща им Ален Делон, Анушка Делон наруши мълчанието си в сряда, 21 февруари, и каза истината пред списание "Elle".

В интервюто Анушка Делон описва семейния климат в имението Души, където трите деца на известния френски актьор се разкъсват помежду си, пред самия Ален Делон, обезсилен от възрастта и болестта.

Най-малката от братята Анушка Делон твърди, че братята ѝ "се разхождат въоръжени из къщата", принуждавайки я да посещава баща си системно, придружена от бодигард. "Братята ми си мислят, че са в Дивия запад", възкликва тя. А когато тримата се събират около баща си, атмосферата е "зловеща". "Дори плувният басейн е станал тъжен...".

Тъжната изповед на Ален Делон: Искам да умра, животът свърши

Затова Анушка Делон е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. Не искам той да изпита тази атмосфера, тези хора, които ми забиха нож в гърба", казва тя. Детето е като гъба и попива всичко. У дома, в Швейцария, атмосферата също се е влошила: Анушка Делон обяснява, че редовно получава смъртни заплахи от фенове на баща си. Опитвали са се да проникнат в дома ми", казва тя. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре.

По-нататък в интервюто дъщерята на Ален Делон разкрива, че е мислела за самоубийство в деня, в който баща ѝ е подал сигнал в полицията срещу нея. И прави следния язвителен коментар: "Хората ни сравняват с децата Холидей. Те поне имаха достойнството да изчакат баща им и съпруг да си отидат, преди да се саморазправят.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС