/ iStock/Getty Images
Майка на две деца избягала от дома си, след като била пребита и намушкана с нож от съпруга си, преди той да убие децата им и да се самоубие, разказва  Дейли Мейл в свое разследване.

43-годишният съпруг Дейвид Стоукс е намерен с нож в гърдите в дома си в Хинкли, Лестършир, след като се барикадирал вътре в имота със семейството си.

Неговите синове Адам и Матю, съответно на 11 и 15 години, също били открити мъртви, въпреки че след аутопсиите не били установени причините за смъртта им. Те били намерени заедно в легло в дома, държащи се за ръце.

Съпругата на Стоукс Сали Стоукс, разказва, че заедно с децата са били държани като заложници, но тя успяла да избяга със сериозни прободни рани.

Тя разказва как мъжът й я ударил с точилка и се опитал да я удуши, преди да я намушка.

Госпожа Стоукс определя отношенията си със съпруга си като оскърбителни и добавя, че той редовно в търсил в интернет сайтове за наркотици. Съпругът харчил пари без да споделя за какво, имал и втори телефон. Освен това ходел на срещи с жени от сайтове за запознанства.

Скандалът, приключил със самоубийството на мъжа, започнал, след като жена му се обадила в полицията, за да види реакцията му.

Осъдиха мъж за изнасилване

Той я нападнал, ударил я с точилка в главата. След това я намушкал с нож. Борбата продължила до идването на полицията, когато съпругата успяла да се измъкне и била откарана в болница.

Полицията нахлула в дома, където намерила мъжа, както и вече мъртвите деца, легнали в легло и хванати за ръце.

Случаят с жената в багажника: Как социалните медии помогнаха за разкриване на убийството (СНИМКИ)

В писмо, намерено в дома на родителите на Стоукс, той казва: „Нараних те много. Никога не съм искал да те лъжа и обещавам, че повече няма да го правя.
Няма да спра да се опитвам да поправя щетите, които съм ви причинил. Искам да бъда по-добър човек и съпруг. Нашият сватбен ден беше най-добрият ден в живота ми и трябваше да се променя. Ти, Адам и Матей, си моят свят. Искам да ти обърна вниманието, любовта, обичта ми."

Следствието разкрива, че Стоукс е починал вследствие на прободна рана в гърдите, но полицията заявила, че причините за смъртта на децата все още не са окончателно установени.