Путин похвали Тръмп за умението му да изслушва

/ БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп е открит човек, който умее да слуша и да реагира на аргументите на опонента си. Това заяви руският президент Владимир Путин в отговор на въпрос за впечатленията си от срещата с държавния глава на САЩ.

Тръмп: С Путин се разбираме много, много добре

„Той е достатъчно открит човек и се различава от телевизионния образ, от образа, който той сам си създаде по време на предизборната си кампания“, заяви той.

Историческа среща между Тръмп и Путин (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според руския лидер в това няма нищо изненадващо, тъй като „предизборната кампания не е нещо, по което може да се съди за човек“. „Но това, на което обърнах допълнително внимание и което мога да споделя с вас е, че мен ме изненада и което не очаквах от него, но смятам, че е много важно за човек, който се занимава с обществена дейност и политика – той може да слуша“, каза Путин.

Тръмп определи срещата си с Путин като страхотна

Той също така поясни, че в двустранния им разговор е установил за събеседника си, че умее не само да слуша внимателно, но също така да реагира бързо и да комуникира.

Путин останал доволен от първата си среща с Тръмп

„Той реагира на събеседника, на аргументите, дискутира дори и това, което не му харесва и това, с което не е съгласен, задава въпроси, реагира на аргументите на събеседника. Това е важно и смятам, че е положително“ качество, каза още Путин.
 
БГНЕС