Американската певица и актриса Мелиса Шуман обвини в изнасилване Ник Картър
Американската певица и актриса Мелиса Шуман обвини в изнасилване Ник Картър / Gulliver/Getty Images
Прокуратурата на Лос Аджелис е започнала разследване по отношение на Ник Картър, един от участниците в поп-групата "Бекстрийт бойс", който е обвинен от певица в изнасилване, съобщи телевизионният канал Фокс нюз.

От прокуратурата изтъкнаха, че делото срещу 38-годишния Картър е постъпило при тях от полицейското управление в Лос Анджелис. Ведомството разглежда възможността за повдигане на официално обвинение срещу певеца, като при това не се съобщава името на потърпевшата.

Бивша тийн звезда обвини в изнасилване Ник Картър от „Бекстрийт бойс“

През февруари певицата Мелиса Шуман съобщи, че се е обърнала към полицията с твърдението, че Картър я е изнасилил преди 15 години По думите на 33-годишната изпълнителка, Картър, с когото заедно са се снимали във филм през 2003 година, я бил поканил у дома си. След това я склонил към интимна близост против волята й. По думите на Шуман тогава тя била на 18 години. Тя не повдигнала веднага обвинени срещу Картър, защото се опасявала, че това ще повлияе негативно на кариерата й.
Ник Картър от „Бекстрийт бойс“ е шокиран от обвиненията в изнасилване

Певецът от своя страна заяви, че е "шокиран" от изявленията на Шуман. Той отрича да е имало насилие и че е действал по взаимно съгласие.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА