/ Gulliver/Getty Images
Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била приета в болница снощи след опит за самоубийство, съобщи сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ). Служители на щатската полиция и на Бърза помощ са посетили дома на Парис Джексън рано сутринта вчера. Предполага се, че тя е опитала да си пререже вените.

Опра Уинфри подготвя телевизионно предаване в защита на Майкъл Джексън

Парис вече е изписана от болницата. Според източници от семейство Джексън опитът й за самоубийство се дължи на напрежението около документалния филм за покойния й баща "Да напуснеш Невърленд".

Самата Парис опроверга в Туитър слуховете, че се е опитала да се самоубие и нарече хората, които ги разпространяват „лъжци“.

Без да дава повече подробности, говорител на полицията е заявил пред АФП, че служителите на реда в Холивуд са се отзовали на сигнал за опит за убийство в 7.30 сутринта. Била е повикана и линейка, а „самоубиецът е бил откаран в местна болница“.

Защо радиостанции спряха излъчването на песни на Джако?

Джаксън вече един път се опита да се самоубие през 2013 година и заяви пред списание, че и преди това е правила такива опити няколко пъти.

Това не е първият случай, в който Парис трябва да опровергава фалшиви новини за себе си. В средата на януари тази година на нея й се наложи да опровергае информацията, че е болна и се подлага на терапия в лечебно заведение.

„Медиите преувеличават“, заяви тогава Парис и уточни: „Да, взех си почивка от работа, социалните мрежи и моя телефон, защото понякога ми се струпва прекалено много. Но съм щастлива, здрава и се чувствам по-добре от всякога".

Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия

Парис Джаксън е дъщеря на Деби Роу, която беше женена за Майкъл Джаксън в продължение на 3 години през 90-те.

Кралят на попа почина неочаквано през 2009 г., като потопи в скръб милионите си почитатели по цял свят. До ден днешен той остава в паметта на хората със своите прекрасни песни, въпреки многобройните опити да бъде очернян от своите недоброжелатели.
БТА