Ози Озбърн
Ози Озбърн / Gulliver/Getty Images
Рок гигантът от няколко дни е под интензивно наблюдение с бронхит. Лечението обаче му действа и той вече се подобрява
Рок гигантът Ози Озбърн е в болница от няколко дни заради усложнения от грип. В момента той е в интензивно отделение.
 
Британският вестник „Сън” съобщава, че изпълнителят е имал грип, вследствие на който е развил бронхит. Лекарите са поставили 70-годишния Ози под интензивно наблюдение, за да се предотврати потенциално развитие на пневмония.

Рок титанът Ози Озбърн отпразнува 70-ата си годишнина
 

Източник на британското издание съобщава, че за щастие лечението е успешно: „Ози е боец ​​и се подобрява от ден на ден. Най-лошото свърши, той отново се усмихва и няма търпение да се качи на сцената”.
 
Синът на Ози, Джак Озбърн, написа в Инстаграм: „Той се справя много по-добре. Благодаря за всичките ви съобщения”.

Ози Озбърн спира с турнетата
 

Новината за хоспитализацията на рок певеца беше потвърдена на 6 февруари от съпругата му Шарън Озбърн. В социалните медии тя написа: „Както може би са чули някои от вас, Ози е приет в болница след някои усложнения от грипа. Неговите лекари смятат, че това ще е най-бързият начин за възстановяването му. Благодаря на всички за тяхната загриженост и любов”.
 
Боледуването на Ози доведе до отлагане на европейския етап от турнето му „No More Tours 2”, което по собствените му думи не е прощално. Въпреки заглавието, през 2018 г. той обяви, че възнамерява да изнася още концерти, но в по-малки мащаби и просто ще „намали темпото”.

Ози Озбърн тръгва на прощално турне
 
Това не е първото отлагане на дати от турнето. Предишния път беше през октомври 2018 г. заради инфекция на дясната му ръка, която наложи операция, а впоследствие имаше допълнителни усложнения. 

Все още не са обявени новите дати за турнето.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук