Ози Озбърн
Ози Озбърн / netinfo
Легендарният британски рокаджия Ози Озбърн ще преустанови концертните си обиколки след едно последно световно турне, което ще продължи две години, съобщи Контактмюзик.

Новината идва след като през януари друг прочут британски изпълнител - 70-годишният Елтън Джон, оповести, че ще тръгне на последно 3-годишно турне, в рамките на което ще изнесе над 300 шоута.

Ози Озбърн иска да го погребат с песен на "Бийтълс"

Финалната концертна обиколка "No More Tours 2" на 69-годишния Ози Озбърн ще започне в края на април с фестивални участия в САЩ. След това рокаджията ще изнесе концерти в Централна и Южна Америка и Европа, преди през август да се завърне в САЩ.

Подгряващи изпълнители в турнето на Озбърн ще бъдат "Стоун сауър". Към рокаджията се очаква да се присъединят и негови дългогодишни сътрудници като Зак Уайлд, Роб "Бласко" Никълсън, Томи Клуфетос, Адам Уейкман.

Озбърн: Не че съм зависим от секса, просто съм рок звезда

Билетите за финалната концертна обиколка на Ози Озбърн ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица.

"Бях благословен с две успешни музикални кариери. Надявам се, че това последно турне ще бъде мащабно празненство за феновете и всички, които са се радвали на музиката ми през последните пет десетилетия", споделя Ози Озбърн.
БТА