/ Gulliver/Getty Images
Снимки на Михаел Шумахер, на които се вижда как той лежи в легло в своя дом в Женева, се продават за 1 милион паунда, съобщава британският таблоид "Mirror". Жаждата за сензации и пари очевидно е по-силна от уважението към личността на седемкратния световен шампион във "Формула 1".

След ски инцидента на легендарния пилот от Формула 1 в края на 2013 година неговото семейство пази състоянието му в пълна тайна. До момента в публичното пространство не се е появявал нито един кадър на германеца, за когото се полагат специални медицински грижи в имението в Женева. До сега не са публикувани и никакви кадри на Шумахер след  инцидента в Алипте.

Според английския вестник въпросните снимки са били откраднати от дома на легендата, за което съпругата на Шумахер Корина е уведомила на органите на реда.

Според изданието крадец е проникнал в дома на семейство Шумахер и е откраднал фотоси, на който се вижда как Шумахер лежи в леглото си.

Съпругата на Михаел Шумахер наруши мълчанието си


Корина е изразила и решимостта си да съди всеки, който публикува снимки на съпруга ѝ.

Още в края на миналата година именитият италиански неврохирург д-р Никола Ачари заяви, че днес Шумахер ще изглежда много различно от това, което всички си спомнят преди трагичния инцидент.

Лекар разкри тъжната истина за Михаел Шумахер

Ачари разкри, че мозъчната травма на Шумахер носи със себе си много съпътстващи проблеми, които най-вероятно напълно са преобразили седемкратния световен шампион.
Mirror.co.uk