В басейна на дома на актрисата Деми Мур в Бевърли хилс беше открито тялото на 21-годишен удавен мъж. По данни на телевизионния канал Ей Би Си загиналият е Еделнисън Стивън Вале, съобщиха Асошиейтед прес и ТАСС.

От полицията информират, че става дума за нещастен случай, а не за умишлено извършено престъпление. "Не установихме подозрителни признаци" около смъртта на Вале, изглежда като битов инцидент, е казал сержантът от полицията Бари Монтгомъри. Все пак разследването на случая продължава. Полицията трябва да установи дали преди смъртта си мъжът не е злоупотребил с алкохол и дали не е приемал наркотици.

Според предварителната информация младият човек не е познавал лично актрисата Деми Мур. Вале е бил поканен на парти, организирано от един от асистентите на звездата, докато тя е била извън Лос Анджелис, за да празнува рождения ден на дъщеря си. Общо на купона са присъствали около десетина души.

Вале е намерен в дълбокия край на басейна 10-15 минути, след като е изчезнал. Негови близки са казали, че не е можел да плува, информира в. "Ню Йорк дейли нюз", като се позова на началника на полицията в Лос Анджелис Майк Лопес.

Калифорнийски медии съобщават, че асистентът на Деми Мур е извикал полиция и бърза помощ. Въпреки усилията на лекарите, младият човек е починал.

Деми Мур вече разпространи специално изявление, в което подчертава, че е шокирана и натъжена от случилото се. "Аз съм в абсолютен шок" - е заявила 52-годишната звезда. Тя се е намирала извън САЩ, когато е станал инцидентът.

Деми Мур е купила дома в Бевърли хилс през 2003 година. Сградата от 50-те години на миналия век е разширена допълнително. Към предишната площ са добавени 6 спални за децата на Деми Мур. Площта на къщата е над 620 кв.м.

Източник: БТА