/ Guliver/Getty Images
Мелания Тръмп се появи за първи път на обществена проява, след като преди три седмици претърпя бъбречна операция, предадоха Асошиейтед прес и ДПА. Първата дама на САЩ присъства на прием в Белия дом за близките на военни, които са изгубили живота си в конфликти. Тя седеше до съпруга си на първия ред в залата.
Мелания бе облечена в черна рокля без ръкави. Във видео, качено в Twitter, се вижда как тя минава през Източната стая на Белия дом, придружавана от Тръмп.
Оперираха успешно Мелания от доброкачествено образувание в бъбреците

Мелания Тръмп бе видяна за последно на 10 май, когато посрещна заедно със съпруга си трима американски граждани, освободени от Северна Корея. Четири дни след това Белият дом обяви, че тя е в болница за лечение на доброкачествено образувание набъбреците. Тя напусна болницата пет дни по-късно.

Мелания няма да придружи Тръмп на срещата с Ким Чен-ун в Сингапур

Тези дни стана ясно, че първата дама няма да придружава съпруга си на срещата на върха на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито пък ще бъде в Сингапур за историческата среща на върха на Тръмп със севернокорейския лидер Ким Чен-ун на 12 юни.

Мелания след операцията: Чувствам се прекрасно

Заради дългото отсъствие на Мелания се появиха какви ли не спекулации - от това, че се е подложила на пластична операция, до това, че се е изнесла от Белия дом. Появиха се и твърдения, че възстановяването ѝ от интервенцията е по-трудно от описаното от Белия дом.

Красивото лице на Белия дом: Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Все пак бе пуснато и официално изявление относно спекулациите по адрес на Мелания: "Госпожа Тръмп винаги е била силна и независима жена, която поставя семейството и разбира се здравето си над всичко друго и това няма да се промени заради невъздържани журналисти. Тя е уверена, в онова, което прави, и в ролята си и знае, че останалото са само спекулации", предаде ДПА.
БТА