В сряда миналата седмица Мелания Тръмп бе на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни
В сряда миналата седмица Мелания Тръмп бе на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни / БГНЕС, архив
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп e била приета в болница заради проблем с бъбреците, като е била подложена на медицинска процедура, увенчала се с успех, се казва в официално съобщение на представителя на съпругата на американския президент Доналд Тръмп от понеделник.

"Тази сутрин първата дама Мелания Тръмп бе подложена на процедура по емболизация за лекуване на доброкачествен проблем в бъбреците. Процедурата се увенча с успех и нямаше усложнения", каза в комюнике говорителката на съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Неотразимата Мелания Тръмп отново в центъра на вниманието (СНИМКИ)

48-годишната Мелания е настанена във военната болница "Уолтър Рийд" в щата Мериленд, предградие на столицата Вашингтон. Очаква се президентът на САЩ да посети своята съпруга по-късно през деня, каза представител на Белия дом, пожелал анонимност, предаде Асошиейтед прес.

Мелания Тръмп вероятно ще остане в болница до края на седмицата. "Първата дама има намерение да се възстанови напълно, за да продължи работата си изцяло в полза на децата", заключават от Белия дом.

Мисията на Мелания

Мелания Тръмп
БГНЕС, архив

Тя бе видяна за последно на обществено място в сряда - на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни, отбелязва АП.