Ар Кели
Ар Кели / Gulliver/Getty Images
Една от жените, които обвиняват певеца Ар Кели в сексуално насилие и сексуални посегателства, за пръв път говори пред медиите, като увери, че се чувства "освободена", след като го разобличила, предаде Франс прес. 

Появи се още едно компрометиращо видео с Ар Кели
 
"Живея с това от 2003 г.“, каза Ланита Картър в интервю за телевизия Си Би Ес. „Слушах разговори, докато пътувах с автобус. "Видя ли какво сториха на Ар Кели? Трябва да го оставят на мира", казаха някои. Не можех да се защитя".
С думите си Ланита Картър има предвид подкрепата, с която дълго се ползваше певецът, въпреки обвиненията срещу него в престъпления със сексуален характер. Тя е сред четирите предполагаеми жертви на сексуално насилие или сексуални посегателства от страна на Ар Кели.
 
Срещу него са повдигнати 10 обвинения. За всяко от тях той може да получи присъда от 3 до 5 години затвор. Предполагаемото насилие е извършено между 1998 г. и 2010 г.  52-годишният Ар Кели пледира невинен.

Ар Кели отрича обвиненията в изнасилване
 
Три от четирите жени били малолетни, когато според тях са станали жертви на сексуални посегателства, докато Картър била на 24 години.
Ланита поясни, че докато се грижела за прическата на Ар Кели, той настоял да му направи фелацио. Тъй като Картър отказала, той мастурбирал върху нея. Ланита представила пред съдебните органи дреха, върху която има ДНК на певеца.
 
"Ако утре си отида от този свят, ще знам, че съм казала истината", отбеляза тя.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА