Кубрат Пулев се разкая за „грешката“ с Джени Суши

Боксьорът премина курс по превенция на сексуалния тормоз

/ БГНЕС
Боксьорът премина курс по превенция на сексуалния тормоз
Българският боксьор в тежка категория Кубат Пулев премина обучителния курс по превенция на сексуалния тормоз и призна, че това му е помогнало да осъзнае колко неуместно е действал с прословутата целувка с репортерката Дженифър Равало.

Джени Суши: Кубрат Пулев не съжалява за стореното (ВИДЕО)

Обучителната програма беше едно от изискванията на Калифорнийската атлетическа комисия за възстановяване на отнетия боксов лиценз на българина. На 22 юли регулаторният орган ще има специално заседание, на което Пулев трябва да покаже доказателства, че е изпълнил всички стъпки, които му бяха наредени, посочва Gong.bg.

Кобрата използва своята страница във Facebook, за да покаже, че действа съвестно по поставените му задачи и призова своите фенове да преустановят атаките срещу Равало, по-известна и като Джени Суши, в интернет пространството.
 
Комисията в Калифорния наказа Кубрат Пулев (ВИДЕО)

„Миналата седмица завърших ефективно 2-часово обучение за сексуалния тормоз, което беше проведено от експерта по Раздел девети (от Акта за граждански права в САЩ и  който се отнася до половата дискриминация - б.р.) от Университета на Невада г-н Барнет Морис и неговият координатор Сара Уатенбърг. Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март между мен и журналистката Джени Равало беше напълно неуместен”.
 

Last week I completed an impactful 2 (two) hour sexual harassment training facilitated by UNLV’s Title IX and Sexual...

Публикувахте от Kubrat Pulev в Четвъртък, 27 юни 2019 г.
„Днес, докато продължавам да изпълнявам своите задължения по преминаването на необходимите обучения и корективни мерки, за да възстановя боксовия си лиценз в Калифорния, искам да поясня пред всички мои фенове: допуснах грешка и действах неправилно. Ще продължа да нося пълна отговорност за собствените си действия”, написа Пулев.

„По тази причина искам още веднъж искрено да се извиня на репортерката Джени Равало”, допълва той.

Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев? (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Накрая, един от уроците, които получих от г-н Морис, е, че трябва да бъда много ясен с приятелите, семейството и феновете си, че не искам никакви негативни коментари относно госпожица Равало във връзка със случилото се. В тази връзка моля, въздържайте се от публикуване и разпространение на коментари относно г-ца Равало в моите канали из социалните мрежи, видеоклипове и всякакви други медийни форми. Благодаря на всички!”, завършва боксьорът.
Gong.bg