Кубрат Пулев и Джени Суши коментираха наказанието на боксовата ни звезда.

Комисията в Калифорния наказа Кубрат Пулев (ВИДЕО)

"Искам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи", заяви пред NOVA репортерката Дженифър Равало.

Адвокатът ѝ Глория Олредобясни обясни какви са възможните санкции за българският боксьор. „Те имат няколко опции – да продължат спирането на лиценза от март, могат да му вземат лиценза за Калифорния, могат да му наложат финансова глоба или да изберат друго”, каза тя.

Олредобясни отрече твърденията, че са подали иск за изплащане на голяма сума пари, както и че са подали криминално оплакване в прокуратурата. „Нямаме такъв план към този момент”, обяви тя.

Спортната комисия в Калифорния изслушва Кубрат Пулев

Според Дженифър Равало  боксьорът не съжалявал за стореното, въпреки думите му пред Спорната комисия на Калифорния.”Аз не мисля, че той съжалява. Той каза само че се извинява, защото го наказват. Аз мисля, че трябваше да му отнемат лиценза за по-дълго време. Не мисля, че съжалява. Ако беше така, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен”, каза тя.

Репортерката заяви, че има снимки от чатове с приятелката на Кубрат Пулев – Андреа. „Тя ми пише: „Гордее ли се майка ми с мен”, на български също ме обижда с тази дума. Когато те тормозят  в интернет се чувстваш сам, страхуваш се. Няма лице зад заплахите. Бях много уплашена. Никога преди не ми се е случвало такова нещо”, заяви тя.  

Олред беше категорична, че случилото се между Суши и Пулев след интервюто е сексуален тормоз. 

Джени Суши иска над половин милион долара от Кубрат Пулев

По време на изслушването Кубрат Пулев обяви, че всъщност целувките били две. Втората се случила на афтърпартито в хотела. Суши обаче каза, че не си спомня.

„В този момент бях емоционален и напълно нормално. В крайна сметка, ако тогава не съм емоционален – не знам кога трябва да съм”, коментира той.

Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев? (СНИМКИ/ВИДЕО)

По отношение на твърденията, че е възможно Равело и адвокатът й да заведат иск за обезщетение, Пулев коментира: „Не смятам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Най-важното е, че човек, за да иска да вземе, трябва да даде. Те искат да вземат нещо и да направят нещо, при положение, че те не са дали нищо. Искат да ми спрат правата. Хубаво, ще ми спрат правата, но на какво основание. Грешката е грешка, аз съжалявам. Извиних се пред Комисията, и на нейната адвокатка, и на цялото общество. Осъзнах си грешката. Аз не мога да се извинявам докато тя приеме. Няма да им падам на колене, ръце не целувам. В крайна сметка нито съм извършил убийство, нито съм направил нещо, което дори е подсъдимо”.

„Това е едно много тежко наказание – спиране на правата за шест месеца, след това глоба, обучение и още едно изслушване на 22 юни. Смятам обаче, че Суши може да заведе и иск за пари”, каза от своя страна главният треньор на българските национални отбори по бокс Михаил Таков.
nova.bg