/ БГНЕС
Боксьорът очаква изслушването по жалбите на Суши и Дину на 14 май
Атлетическата комисия на щата Калифорния продължава да държи в ръцете си съдбата на боксьора  Кубрат Пулев. Изслушването след скандалната целувка с репортерката Джени Суши  предстои на 14 май. След това ще стане ясно има ли кариерата на българина бъдеще отвъд Океана.
 
Джени Суши иска над половин милион долара от Кубрат Пулев

В Атлетическата комисия на щата Калифорния има заведени две жалби срещу Пулев.

Едната е от репортерката Джени Суши, която се оплака от сексуално посегателство след като Кобрата я целуна по устата след мача с Богдан Дину. Заради скандалната целувка същата тази комисия спря лиценза на боксьора на територията си. Втората е от самия Дину, който пък се жалва за неправомерно отсъдена победа на Кубрат Пулев.
 
Кубрат Пулев няма да спира с бокса заради Джени Суши

Ако молбата на румънския щаб бъде удовлетворена, резултатът от мача ще бъде анулиран. Това означава, че няма да се брои както победата на Кубрат Пулев в официалното му боксово досие, така и загубата на Дину в неговото. Румънците се надяват, че ще получат възможност за реванш с българина и опцията да му отнемат правото да се бие с Антъни Джошуа за световната титла в IBF.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев? (СНИМКИ/ВИДЕО)

От няколко дни Кубрат Пулев и неговата половинка - певицата Андреа, вече са в Лас Вегас. Докато изчакват заседанието на комисията Андреа публикува поредна секси снимка, която накара дори медиите зад Океана да пишат за нея.
gong.bg