/ Thinkstock/Getty Images
Всичко това се случи на емблематичния булевард "Шан-з-Елизе"
Има и такива предложения за годеж - различни и изненадващи. Пример за това е френски войник, който направи предложение на своята приятелка и то пред публика. Всичко се случи на емблематичния булевард  "Шан-з-Елизе" минути преди президентът Еманюел Макрон да премине във военен джип за парада в Деня на Бастилията, съобщи Ройтерс.

Сред възклицанията на присъстващите кадетът, облечен в парадна униформа, падна на коляно и сложи пръстен на лявата ръка на любимата си. 
Сухопътните войски публикуваха в Туитър видеоклип с предложението, в който войникът става, дърпа маската си и целува момичето сред насърчителни възгласи.

"Тя беше напълно изненадана", каза 26-годишният Максимилиен пред телевизия Бе Ем Еф. Той добави, че е планирал предложението два месеца. Момичето е пропуснато през военния кордон, след като войникът уведомил началниците си за намерението си. "Всичко е възможно за нашите войници на националния празник. Поздравления", написаха в Туитър от армията.

Националният празник на Франция е в деня на превземането на Бастилията през 1789 г., което става символ на Френската революция