/ Guliver/Getty Images
Facebook се превръща в място за срещи и флирт с ново приложение
97183
Facebook се превръща в място за срещи и флирт с ново приложение
  • Facebook се превръща в място за срещи и флирт с ново приложение
Фейсбук се превръща в място и за срещи. Изпълнителният директорът на социалната мрежа – Марк Зукърбърг, каза, че 2018 г. не е лесна за него, но ще предложи на потребителите си нова възможност във Фейсбук – да намерят любовта.

Facebook добавя нови настройки за защита на личните данни

В рамките на социалната мрежа ще има приложение, което е напълно избираемо, чрез което може потребители с романтични намерения да се запознават. Те няма да бъдат част от списъка с приятелите. Той допълни, че защитата на личните данни ще е сигурна.

Потребителите на Facebook ще могат да обжалват, ако им бъдат цензурирани публикации

„Сбогом на „Тиндър”, написа един потребител след новината за новата част от Фейсбук. „Тиндър“ е приложение, чрез което потребителите му могат да разглеждат на снимки на хора в географска близост до тях и отговарящи на предварително зададени критерии. Ако двама души се харесат – автоматично се отваря общ чат между тях. По подобен начин ще функционира и приложението на Фейсбук.

Четири алтернативи на Facebook (ВИДЕО)

“Днес ще представим нова серия допълнения, свързани с ходенето по срещи. Това ще е за изграждането на дълги сериозни връзки, а не само за случаен секс. Ще се намира във Фейсбук, но е абсолютно избираемо. Ако искаш – можеш да си направиш профил за срещи. И знам, че много от вас ще имат въпроси за това – затова искам да съм ясен, че от самото начало го проектираме с мисъл за сигурността на личните данни. Приятелите ви няма да могат да видят профила ви, а само хора, които не са ваши приятели“, обясни Зукъргърг.

Измислената реалност и фалшивият ни живот във Facebook (ВИДЕО)

Не липсват скептици, които смятат, че никой не е искал такава добавка и че Фейсбук вече е място за срещи за омъжени хора, които искат да изневеряват, но и начин да се разсея вниманието от скандала с личните данни.