/ БГНЕС
Всичко било излъчено на живо в инстаграм, където имала 8000 последователи
26-годишната българка Памела шофира 20 км в насрещното движение на магистрала в Северна Италия, блъска се в патрулни автомобили и накрая си реже вените, излъчвайки всичко директно в инстаграм, предаде 24 часа.

Според в.”Месаджеро” с протестна бележка, закачена на задната част на колата си, българката карала по пътя А28 Портогруаро-Конеляно с 30 км в час, поставяйки на риск всички останали автомобилисти, пътуващи близо до град Порденоне.

След това се блъснала в двете полицейски коли, които са се опитали се да я спрат. В кулминационния момент когато се опитвали да я арестуват, тя си прерязала вените. Всичко това било предавано директно по инстаграм, където тя имала 8000 последователи.

С налудничавата си постъпка момичето искало да протестира срещу правителството, което изстисквало работниците. „Не мога да се спра. Убивате ни! Стига!”

Според медиите българката работи в „Амазон” като шофьор и по документи живее в Кодроипо. В действителност обаче нямала жилище.

„Всяка вечер се питам къде ще спя и аз съм сред най-големите късметлии. Ако не беше тази кола, трябваше да плащам по 50 евро на нощ...Чувствам се унизена от правителството ми”, написала на протестния си плакат младата жена.

Българката нямала намерение да притеснява никого, целта й била само да забави трафика, „защото заслужаваме внимание”.