Петков с проблем, Вагнер готов за Пирин
Петков с проблем, Вагнер готов за Пирин / netinfo
Бразилецът Лусио Вагнер е напълно възстановен от контузията си и дори може да играе срещу Пирин Благоевград в петък.

Левият защитник тренира наравно с останалите футболисти на Станимир Стоилов и е възможно да запише минути игра срещу „орлетата” на „Герена”.

Южноамериканецът бе пуснат от Станимир Стоилов в мача срещу Черноморец в началото на пролетта, но от тогава постоянно лекуваше контузия.

На днешното занимание удар в областта на прасеца получи вратарят на Левски Георги Петков. Веднага след инцидента стражът напусна заниманието. По предварителна информация контузията на Гошо Петков не е сериозна и едва ли ще попречи на национала да играе в предстоящата среща на Левски.

Със сигурност аут за Пирин е централният нападател Еньо Кръстовчев. Голмайсторът лекува контузия в адукторите и се готви по специална програма.

Веселин Минев също има оплаквания и не тренира пълноценно. Левият бранител е преуморен от последните двубои, в които неизменно е титуляр.

От заниманието отсъстваше Исмаил Иса. Централният нападател, роден през 1989 година, се присъедини към юношеския национален отбор, воден от Михаил Мадански. Младите лъвове ще вземат участие в квалификационен турнир.