/ NOVA
Специално подбрано съдържание презарежда потребителите с позитивни емоции преди празниците
Празничният декември се превръща в най-вълнуващия месец от годината с презареждащия видео маратон на Vbox7. Специално за потребителите, дестинацията за онлайн забавление е подготвила селекция от вълнуващи уеб сериали и поредици, обичани телевизионни продукции и български филми. За качествено и незабравимо видео преживяване по празниците, от четвъртък феновете могат да открият предложенията на екипа на Vbox7 в категоризиран, лесен и удобен дизайн на адрес https://www.vbox7.com/vbox7maraton.

видео маратон
NOVA

Специалната селекция е албумът от емоции и приключения, които феновете изпитаха с Vbox7 през 2018-та, а също - подготовка за още по-зареждаща и вълнуваща 2019-та година. Така всеки потребител ще може лесно и удобно да прекара празниците с най-близките си хора, гледайки любимия уеб сериал на предпочитаното устройство – компютър, таблет, мобилен телефон, телевизор (Chrome cast).

В категорията „Препоръчано“ феновете могат да презаредят с всички уеб продукции, които ни оставиха без дъх през 2018-та. Тук потребителите ще намерят интригуващия екшън-трилър “Пъзел: Похитени“, в който участват звездните актьори Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Мона Гочева, Александър Евгениев, Мария Сотирова, Антъни Пеев. Категорията „Популярно“ представя всички серии на едни от най-обичаните уеб сериали и продукции, сред които е „Килерът“. Сериалът, който завладя сърцата на зрителите със свръхестествените приключения на любимите герои – Зара, Дени, Николета, Мартин и Калоян, се превърна в тотален хит сред потребителите. Във втория сезон с роля изгря и режисьорът на проекта Ники Илиев.

„Култово“ е мястото на всички комедийни поредици и именно тук феновете ще се посмеят с премеждията на Мишо от „Не така, брат“. Ще могат да проследят и неговите студентски неволи в продължението на сериала „Унилайф“. Дамите пък ще имат възможността да наваксат с пропуснатите сюжети и епизоди на уеб продукциите в категория “Drama Queen”. Тук ще открият всички серии най-номинирания български уеб сериал „Следвай ме“ и ще могат да си припомнят трудните изпитания, през които преминаха героите през първите четири сезона на поредицата.

За всички влюбени, Vbox7 предлага специална селекция с най-добрите любовни уеб продукции за гарантирано романтично посрещане на празничните дни. „Man’s World“ е категорията, в която кавалерите могат да открият любимите си поредици за автомобили, а в „Realife“ потребителите ще намерят най-интересното от любимите риалити формати - телевизионното предаване Big Brother (Most Wanted + All Stars), InstaQueen и много други.

Идеи за страхотни рецепти за празничната трапеза потребителите могат да намерят в селекцията „Yummy“. Всеки кулинарен каприз ще бъде задоволен с уеб поредици „Хапка“ и VIP Хапка. Vbox7 е помислил и за феновете на международните продукции с категорията „International“, където ще могат да гледат всички хитови световни сериали, които завладяваха сърцата на феновете – мексиканския трилър „Аз съм никой“, индийската поредица „Моето виртуално гадже“, канадския „Бягство с Вайълет“, комедията „Опасни секс игри“ и един от най-номинираните чуждестранни уеб сериали „Канага“.

В празничните дни не пропускайте да се доверите на специалната секция на Vbox7. Видео маратонът ще гарантира презареждащ старт на новата година с най-обичаните уеб сериали и поредици, както и много други изненади.