/ NOVA
Дългоочакваният филм на братя Чучкови - „18% сиво“, беше официално представен на Галапремиера в София. Филмът с режисьор Виктор Чучков – син, беше прожектиран пред близо 1000 души в 4 от кино залите на Cinema City. Специално за премиерата в България дойдоха голяма част от европейските актьори, сред които Рон Кук, Орландо Сийл, Борис ван Северен и Доля Гавански. Освен тях, разбира се, по червения килим минаха братя Чучкови и Рушен Видинлиев, който участва с главна мъжка роля в „18% сиво“.

На премиерата на филма присъстваха български звезди и представители на филмовата индустрията в България. Сред тях бяха продуцентите Евтим Милошев и Георги Тошев, режисьорите Стефан Командарев, Станслав Тодоров-Роги и Виктор Божинов, актьорите Ивайло Захариев, Марта Вачкова, Катето Евро, водещите Десислава Стоянова, Ники Кънчев, Ути Бъчваров и много други.

братя Чучкови
NOVA

„Искам специално да благодаря на баща ни, който написа музиката на филма и най-вече на майка ни, която търпи нас тримата през всички тези години. Много се вълнуваме в момента и мога само да кажа едно голямо благодаря на този прекрасен екип и тези актьори и разбира се на брат ми, който успя да направи този филм“, сподели Борко Чучков по време на представянето на екипа след края на прожекциите.

„18% сиво“ тръгва по кината в цялата страна от този петък, 24-ти януари.

филм Чучков
NOVA

За филма:

Следвайки своята мечта, влюбените Захари и Стела се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно, и когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов, и в крайна сметка го довежда до неудобни открития за самия него.