Нови врагове и изненади очакват любимите ни герои
Изабела и Ники решават да заминат далеч от всички, но неочаквано влогърката се оказва в центъра на нова война. Кой е враг номер едно на Изабела Георгиева, разберете в последния за сезон 4 епизод на „Следвай ме“ първо във Vbox7.com.

След всичко, през което преминаха, Изабела и Николай обявяват връзката си публично. Двамата са по-влюбени от всякога и предприемат спонтанно пътуване. Коя екзотична дестинация избират, гледайте в новия епизод на тийн поредицата.

Следвай ме
NOVA

Лъчите на радостта озаряват също Алекс и Крис. Половинката на модното гуру прави смела крачка и разкрива дълго пазена тайна в интернет, която променя живота му. Каква е тя и как реагира Алекс, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com.

В двойките цари хармония, а Йоан поднася изненадващи новини на Петя. Какви са те, вижте в последния за сезона епизод на „Следвай ме“.

Следвай ме
NOVA

Кой обявява война на най-известната влогърка в училището? Какво се случва с последователите на Изабела? Отговорите на тези и много други въпроси се крият във финалния за сезона епизод на „Следвай ме“, първо във Vbox7.com

Всички епизоди на „Следвай ме“ можете да гледате във Vbox7.com.