Петя е изправена пред труден избор
Пред редица предизвикателства са изправени любимите герои от „Следвай ме“ в новия епизод на хитовата уеб продукция. Ники и Изабела се радват на връзката си, а междувременно Петя е изправена пред труден избор Vbox7.com

Влогърите Изабела и Ники решават да дадат шанс на любовта си. Двамата млади влюбени се радват един на друг като всяка нормална двойка - разходки, филми и фотосесии. Каква е обаче причината красавицата да не позволява на Ники да качва техни общи снимки, вижте първо във Vbox7.com .

Следвай ме
NOVA

Докато любовните вълнения са обхванали част от героите, пред Алекс също се появява лъч светлина. Половинката му Крис прави смела крачка и го представя на приятелите си.

Любимите двойки се носят на крилете на любовта, но съдбата не е благосклонна към Петя. След като разбира, че е бременна, тя се дистанцира от Йоан. Притеснена от това, че той няма да понесе новината за бебето, Петя се опитва да я скрие от него.

Следвай ме
NOVA

Ще признае ли Петя щастливата новина на Йоан? Отговорът на този и още много други въпроси се крият в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“, първо във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.