Йоан прави предложение за брак на Петя
Новият епизод на уеб сериала „Следвай ме“ изправя героите пред драматични разкрития за живота и любовта. Идилията между Ники и Изабела е временно нарушена, докато Йоан е изправен пред сериозен житейски избор. Развръзката не пропускайте да гледате в новия епизод на уеб продукцията във Vbox7.com.

Алекс и Крис продължават да се борят за връзката си. За да оправи нещата между тях, Крис е подготвил специална изненада за своя партньор. Ще успее ли жестът му да умилостиви Алекс, проследете в новата серия на „Следвай ме“.

Следвай ме
NOVA

Междувременно Марти разкрива на Дани, че е видяла Изабела и Ники заедно и смята, че те имат връзка. Какво се случва в любовния триъгълник и има ли облаци в отношенията между Ники и Изабела, не пропускайте да разберете първо във Vbox7.com.

Следвай ме
Thinkstockphotos

Изненадващо Йоан решава да не се явява на изпитите. Вместо това той взима важно решение за бъдещето си – предлага брак на Петя. Младежът заявява, че е готов да напусне училище и да се бори за тях и нероденото им дете.

Следвай ме
NOVA

Какъв обрат очаква героите на сериала в новия епизод, може ли Инстаграм сесия да застане между едно приятелство и къде е границата между реалното и виртуалното, гледайте в „Следвай ме“ във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.