Бела се превръща в светска знаменитост
Николай събира смелост да признае чувствата си на Изабела, а Бела смело върви по пътя на славата в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“. Възможно ли е приятелството да прерасне в любов, вижте първо във Vbox7.com

След като Бела печели вниманието на музикален продуцент, графикът ѝ е пълен със светски събития. Професионалните ангажименти изпълват времето на влогърката и тя оставя на заден план битката за сърцето на Ники. Това ѝ изиграва лоша шега, защото нейната съквартирантка Марти под фалшивата самоличност Кали, прави крачка към Николай. Ще се образува ли нов любовен триъгълник в дербито за вниманието на Мистър бал, гледайте в новия епизод на „Следвай ме“.

След като фалшивата връзка на Ники с Изабела приключва, той осъзнава чувствата си към нея. Без да подозира, че Изабела е тайно влюбена в него, Николай прави опит да ѝ признае любовта си. Ще успее ли влогърът да спечели момичето на мечтите си?

Изабела
NOVA

Докато Изабела е разкъсвана от чувствата си, Петя усилено търси обяснение за поведението на Йоан. След като разбира истинската причина за срещите на любимия си с Изабела, Петя е готова да му прости. В същото време връзката на Катя и Петьо се изпълва с все повече напрежение. Без да разбира истинската причина за дистанцираното поведение на Катя, той прави всичко по силите си да изкупи вината си. Ще успее ли Катя да преглътне недостатъците на Петьо, предстои да разберете в новия епизод на „Следвай ме“.

Следвай ме
NOVA

Докъде е готова да стигне Кали заради Николай? Ще стане ли Бела жертва на поредно предателство? Какво ще предприеме Ники спрямо Изабела и има ли бъдеще връзката на Петя и Йоан? Не пропускайте новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“ първо във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник във Vbox7.com.