Ники става влогър
Бела влиза в ново амплоа, а Ники става влогър в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“. Ще признае ли Изабела истинските си чувства на Николай, вижте първо във Vbox7.com .

След като Бела и Ники споделят приза Мис и Мистър, красивата влогърка печели и овациите на съучениците си. Вокалното изпълнение на Бела в нощта на бала се разпространява в социалните мрежи и чрез него тя привлича вниманието на музикален продуцент. Ще се осмели ли влогърката да поеме пътя на изгряващите звезди, гледайте в новия епизод на „Следвай ме“.

Изабела и Даниел
NOVA

След края на фалшивата връзка с Ники, Изабела се събира с бившия си приятел Даниел. Постъпката ѝ изпълва с ревност Николай и той създава свой собствен влог. Петя е безмилостна, след като хвана в крачка Йоан и Изабела. Докато връзката на Петя и Йоан преминава през поредния катаклизъм, в отношенията между Катя и Петьо се поражда напрежение. Подразнена от личните интереси на Петьо, тя започва да се дистанцира от него.

Петя и Йоан
NOVA

Ще поеме ли Бела по нов творчески път? Ще намери ли удобен момент Изабела да признае всичко на Ники? Ще прости ли Петя на Йоан? Какво ще стане с Катя и Петьо? Не пропускайте новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“ първо във Vbox7.com .

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник във Vbox7.com.