В любовта и на война всичко е позволено
София започва на чисто, а Бела поема по безмилостния път на „войната“ с влогърката Изабела. До къде е готова да стигне Бела, за да спечели обратно своя любим Ники, предстои да разберете в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“.

Докато еуфорията от бала, който организира Алекс, завладява цялото училище, ревността взема превес над Бела. След като влогърката – Изабела дава отговорите за важен тест на приятелите на Бела, тя печели симпатиите им. Това усилва конкуренцията между двете още повече и Бела започва да крои план за отмъщение.

Следвай ме
NOVA

Във „войната“ си с Изабела, Бела използва ефективния подход на София. След мистериозното ѝ изчезване става ясно, че София е при баща си в Испания. Тя търси своето ново начало и се опитва да забрави за грешките, които е допуснала в миналото. Ще се поучи ли Бела от грешките на София или ще предпочете да премине границата в съревнованието си с Изабела, разберете в новия епизод на „Следвай ме“.

Следвай ме
NOVA

Напрежението ескалира все повече, когато Алекс и Изабела записват общо видео за влоговете си. Това кара Бела да се усъмни в приятелството си с Алекс. Той успява да разсее съмнения ѝ, давайки ценна информация за бившия приятел на нейния враг номер едно – Изабела

Какво кара Бела да тръгне по стъпките на София? Как ще използва информацията, която ѝ споделя Алекс във войната си с Изабела? Предстои да разберете в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“, първо във Vbox7.com

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник във Vbox7.com.