Към нея ще се присъединят още актьорът Стефан Иванов, както и любимците на тийнейджъритеКалоян Димитров – Ballan и Йоанна Петрова
 Нови вълнуващи герои стават част от петия сезон на тийн драмата “Следвай ме” от 15 април във Vbox7. Освен голямата новина, че актрисата Лина Роскин се завръща в уеб сериала, актьорите Лорина Камбурова и Стефан Иванов, както и двама тийн идоли, ще направят своя дебют в “Следвай ме”.

Талантливата актриса със страст към музиката Лорина Камбурова ще изиграе новата учителка по литература в училището – Ана Василева, която е и сестра на новото момиче – Йойо. Познатият с ролята си на Пешо от “Етажна собственост” Стефан Иванов пък ще влезе в ролята на завърналия се баща на Йоан (Антоан Петров) – Валери.

Следвай ме
NOVA

Танцьорът и влогър любимец на младото поколение Калоян Димитров – Ballan също ще стане част от уеб сериала. Той ще покаже своите актьорски умения в ролята на новия ученик Ангел, който е гадже на Габи (Биляна Лазарова) и ще стане основен конкурент на Ники (Марио Михайлов) в училището. Тимът в хитовата уеб поредица ще бъде допълнен от набиращата популярност влогърка Йоанна Петрова. Тя ще се превъплъти в Йойо – сладкото ново момиче фен на корейската култура и анимето, което ще намери общи интереси и ще се сближи с Катя и Петьо.

Следвай ме
NOVA

Как ще се развият взаимоотношенията между новите герои, гледайте в петия сезон на тийн драмата “Следвай ме”.

Следвай ме
NOVA

Не пропускайте „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък от 15 април във Vbox7. За да следите всичко актуално около сериала, последвайте официалния профил на „Следвай ме“ в Instagram и страницата във Facebook.