/ NOVA
Любовната ѝ половинка Мишо напусна Кухнята на Ада, тя го надви в кулинарния дуел
С драматична развръзка завърши решаващият за седмицата епизод на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир - Hell’s Kitchen България. Напрежението и стреса в кухнята оказаха влияние и предизвикаха различни емоции у топ готвачите на шеф Виктор Ангелов, които се борят за неговото одобрение и за голямата награда от 100 хиляди лева.

Гергана показа хъс и несломима воля за победа. Тя надви любовната си половинка Мишо в кулинарния дуел за оцеляване в Кухнята на Ада като показа знания, добра координация и най-вече умела комбинация между здрави нерви, въображение и кулинарни похвати. По-късно тя пое руля в червената кухня и завърши успешно поръчките от ресторанта. Красавицата трябваше да се пребори с желязна ръка с желанието на „лелките“ в кухнята да покажат, че нейното място не е в професионалната кулинария, а на модно ревю. На финал Гергана открито обяви Недялка и Полина, че са я саботирали по време на вечерната резервация и това беше черешката на тортата в яростните нападки помежду им. Вербалните престрелки бяха свързани с обвинения за лична неприязън и злоба, фръцкане и неправилна комуникация към готвачите в кухнята, за да прераснат в истински военни действия. Как ще продължат отношенията между „красавиците“ и „лелките“ ще разберем в следващите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Мишо
NOVA

Георги провокира най-доброто у себе си, получи доверието на шеф Ангелов и завърши успешно вечерята, ръководейки безупречно синия отбор в хармония и синхрон. Готвачът, израснал без родители показа, че е готов със сърце и огромно желание постоянно да доказва мястото си в професионалната кухня. Той демонстрира перфектна координация между готвачите, добра комуникация със станциите, лидерски умения и енергията за успех се прехвърли върху отбора и сините заработиха като машини. Бургаският готвач блесна и пое синьото командване, защото Мишо рухна под тежестта на ръководната си роля в кухнята. Напрежението и нажежените емоции позволиха на Михаил да развее бялото знаме още в кулинарния дуел с Гергана. Влюбеният Ромео даде воля на емоциите и Гергана го победи безапелационно. По-късно той отново не овладя стреса и започна да гори в кухнята, но не за успех, а за провал. Оказа се, че му липсва борбенос и хъс да покаже, че заслужава мястото си в отбора на най-добрите в Кухнята на Ада - качества, които шеф Ангелов търси в победителя, но не ги откри в Михаил. Така неговото участие в Hell’s Kitchen България завърши.

Кухнята на Ада
NOVA

Емоциите в Кухнята на Ада са под налягане и зрителите на NOVA ще видят още драматични обрати, схватки между играчите и не един конфликт. В допълнение шеф Виктор Ангелов отново ще провокира уменията им на топ готвачи като ще ги предизвика с ново меню за ресторанта на Hell’s Kitchen България. Ще успеят ли да се справят те със стреса и по-бързо да овладеят кулинарните шедьоври на шеф Ангелов, така че да заработят в екип? Предстои да разберем в следващите епизоди. Ще има ли още участници в шоуто, които ще разочароват шеф Ангелов и той ще им посочи вратата? Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.