Напрежението и липсата на отдаденост в кухнята - ключови моменти в новия епизод на Кухнята на Ада
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на горещото кулинарно състезание ще затаят дъх в очакване кой ще победи в двубой между влюбените гълъбчета на шоуто. Гергана и Мишо ще се изправят един срещу друг, но този път не за да се обяснят в любов и мили чувства, а за да покажат кой има повече воля и хъс за победа. Любовният ритъм ще премине в ритъм на ожесточена схватка на знания, готварски умения, но и предизвикателство за по-здрави нерви. Напрежението обаче ще се окаже ключово за успеваемостта на готвачите в шоуто. При едни ще се прояви в изпуснати нерви и лична неприязън, при други в поражение, а при трети – в лидерски качества и воля винаги да бъдеш най-добрият. Кой от участниците какви емоции ще покаже в шоуто предстои да разберем в новия епизод на Hell’s Kitchen България, където всичко ще ври и кипи.

Досега зрителите на Кухнята на Ада бяха свидетели как сблъсъкът на поколенията в червената къща изостри до точка на кипене емоциите при дамите. Стигна се до там, че Недялка открито обвини „красавиците“ Михаила и Гергана, че не са достатъчно отдадени в кухнята и не заслужават да упражняват готварската професия. Тежки думи, на които момичета не останаха длъжни и обявиха открита война на „лелките“ в кухнята. Женската драма ескалира дотолкова, че Гери получи оранжевата престилка и възможността да докаже мястото си в Hell’s Kitchen България. Ще избухне ли червената кухня от женските скандали или отношенията ще прераснат в кървави военни действия предстои да разберем. Дали при мъжете непобедимият синхрон ще продължи да бъде водещ и Мишо ще успее да защити синята куртка – гледайте довечера от 21: 00 по NOVA.

Мишо
NOVA

Любовната идилия в Кухнята на Ада ще бъде поставена пред сериозно изпитание след като шеф Ангелов изправи влюбените Гергана и Мишо един срещу друг в дуел за оцеляване. Дали двамата ще успеят да запазят самообладание или желанието на единия да победи ще бъде по-силно от нежните трепети? Шеф Ангелов ще тества не само бъдещите семейни устои на двойката, но и как се справят под напрежение. Ще трябва да показват координация, бързина, ум и въображение. Накрая ще се наложи всичко това да претворят в чиния. Дали Гери ще успее да скъса Мишо и да докаже, че жените са по-добри в кухнята или пък Мишо ще защити твърдението, че по-добрите професионални готвачи са само мъже – вечната дилема ще получи отговор тази вечер в Hell’s Kitchen България.

Гергана
NOVA

Сините и червените отбори отново ще бъдат на ръба на емоциите и тази вечер в Кухнята на Ада. Мъжете изненадващо ще се сдобият с нов лидер, който ще поеме руля в кухнята със здрава и опитна ръка, но дали готвачите ще се оставят да ги водят? Жените ще бъдат поставени пред ново изпитание - открити врагове или укротяване на личните емоции в името на отбора. Напрежението в кухнята ще владее ситуацията и ще изиграе не един готвач. Кое ще обаче ще вбеси най-много шеф Виктор Ангелов ще видим скоро.

Кухнята на Ада
NOVA


Допълнителен стрес ще донесат и специалните гости в Hell’s Kitchen, които посетиха ресторанта преди да затвори врати, заради обявяването на извънредното положение в страната. На проверка как се справят тазгодишните претенденти за 100-те хиляди лева в състезанието дойдоха едни от топ инфлуенсърите в българските социални мрежи. Това нажежи допълнително емоциите, тъй като само една тяхна дума в онлайн пространството може да окаже позитивно или негативно влияние върху имиджа на всеки от тях. Гости на ресторанта бяха още и звездите от сериала по NOVA – “Ягодова луна”.

Кухнята на Ада
NOVA

С оглед на извънредната ситуация в страната и мерките срещу разпространението на COVID-19, в сила от 13 март 2020 г. допускането на гости в ресторанта на предаването е преустановено. Епизодите, които зрителите на NOVA гледат в момента са заснети предварително. Състезанието продължава, като продуцентите на шоуто са взели всички необходими мерки за осигуряване безопасността и здравето както на участниците във формата, така и на снимачния екип. Екипът на предаването спазва стриктно всички препоръки на Националния оперативен щаб, държавните органи и институции и се предприемат своевременно необходимите мерки и процедури, гарантиращи здравето на всички, ангажирани с реализацията на продукцията.

Кой ще оцелее в битката тази вечер Мишо или Гери и дали ще се разпадне любовната идилия –- днес от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.