Александър от траките спечели първата капитанска битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Капитанът избра газова бутилка за цялото племе, пред имунитет за себе си

Капитанът избра газова бутилка за цялото племе, пред имунитет за себе си
„Къде сте капитани“? С тези думи завърши първата капитанска битка в „Игри на волята: България“, изречени от капитана на траките – Александър. Той се справи най-бързо с въпроса по история, копаенето на дупка в пясъка, дърпането на въже и баланс на топки. След него остана капитанът на славяните – Георгиос, който заяви, че не е учил българска история и затова се е затруднил на въпроса. Последен остана Стоян, капитан на прабългарите, който не успя да намери въжето в пясъка.

Големият победител Александър имаше възможност да избира между газова бутилка за племето, с която спокойно да си готвят или имунитет от номинация тази седмица. Капитанът на траките избра бутилката и зарадва цялото племе

В луксозната вила Марешка и Амелия – Мира не намират общ език с останалите и започва да се усеща напрежение в племето, до къде ще стигне то, следва да видим.

Игри на волята
NOVA

На пустия плаж прабългарите успяха да запалят огън и нещата започват да им се подреждат, а траките имаха първата си задача от капитан Бялото Мите, с която се справиха и получиха храна.

Игри на волята
NOVA

Утре вечер е първата номинационна битка! Как ще се справят трите племена, кой ще е най-добър и кой ще остане последен и ще се наложи да излъчи първия номиниран? Всичко това ще разберем, утре вечер от 21:00 часа по NOVA.

Вижтe първите участници в риалити формата “Игри на волята: България” (СНИМКИ)

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram