Играчките били купувани от двойки, които искат да повишат „сексуалното си щастие” и да разнообразят половия си живот
Играчките били купувани от двойки, които искат да повишат „сексуалното си щастие” и да разнообразят половия си живот / iStock/Getty Images
Компания за секс играчки предлага нова серия продукти, които променят цвета си в зависимост от степента на възбуда, пише в. "Дейли стар".

Британска певица разработва секс играчка
 
Играчките хамелеони могат да бъдат използвани както за самозадоволяване, така и в разгорещен полов акт. Продуктите от серията са оборудвани с технология, която реагира на промени в телесната температура.
 
Отчитайки повишена възбуда, новите секс играчки променят цвета си, сигнализирайки на партньорите, че "натискат правилния бутон".

Страните, в които секс играчките създават проблеми с властите
 

via GIPHY

От компания "Лавхъни", която предлага серията, отбелязват, че 80 процента от клиентите им са двойки, които искат да повишат "сексуалното си щастие" и да разнообразят половия си живот.
 
Фирмата предлага четири секс играчки, които променят цвета си - зърносмукачи, любовни пръстени в три размера за пениси, дилдо и анални тапи. При повишена възбуда въпросните продукти променят цветовете си съответно от лилав на розов, от син на лилав, от черен на розов и от черен на зелен.

И още:

Защо правим повече секс през лятото? (ВИДЕО)


Пет странни неща, които хората и бизнесът са се опитвали да патентоват (ВИДЕО)

Най-неловките ситуации по време на секс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА