Джамила Джамил
Джамила Джамил / Gulliver/Getty Images
До Хелоуин остават броени дни, но това не попречи на богатите и известните да демонстрират предаността си към празника, отбелязвайки го предварително, съобщава Си Ен Ен.

Кървави места, пропити с мистерия, които са туристически дестинации (ВИДЕО)

От британската актриса Лиз Хърли до хип-хоп звездата от САЩ Снуп Дог - в дните, предхождащи Хелоуин, представители на шоубизнеса дадоха простор на въображението си, отбелязвайки празника на различни партита. И въпреки че не разкриват какви лакомства са получили, звездите с готовност споделят снимки с впечатляващите си костюми.

Британската актриса Елизабет Хърли потопи феновете в носталгия, залагайки на жълт гащеризон, руса перука и меч, вдъхновена от героинята на Ума Търман в култовия филм "Убий Бил" на Куентин Тарантино.

Хелоуин в замъка Франкенщайн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎃🎃🎃🎃🎃🎃

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Пищната супермоделка от САЩ Ашли Греъм, която очаква първа рожба, публикува в Инстаграм своя снимка като бременна Джесика Рабит. Фотографията е придружена от надписа "Мачо Мен забремени Джесика Рабит за Хелоуин" - препратка към съпруга й Джъстин Ервин, дегизирал се като кечиста Ранди Савидж. Савидж е известен като Мачо Мен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macho Man knocked up Jessica Rabbit for Halloween

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on



Рапърката Карди Би, известна с предизвикателните си тоалети, е останала вярна на себе си и с избора си на костюм за Хелоун, дегизирайки се като сексапилна медицинска сестра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cardy b❤❤🌹🌹 (@__cardiiiiii__b_pics) on


По традиция костюмите за празника са страховити. За да е сигурен, че ще всее ужас сред феновете си, Снуп Дог се е маскирал като Жокера.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on



Актьорът Еван Питърс и певицата Холзи са почти неузнаваеми с трансформацията си в Сони и Шер от 70-те години на миналия век.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been dying to try out a good @cher makeup forever and finally got to! 💙🧡💙🧡

A post shared by halsey (@iamhalsey) on



За хелоуинското парти на Майк Мелдман актрисата Джесика Бийл е избрала да се дегизира като съпруга си Джъстин Тимбърлейк от ранните му години като член на групата "Ен синк". Тимбърлейк на свой ред се е маскирал като огромен микрофон.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what happens when your wife admits on TV that she doesn’t know any NSYNC songs.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


Междувременно в. "Дейли стар" отбелязва, че решението на риалити звездата Кайли Дженър да превърне дъщеричката си в свое подобие за Хелоуин е разделило почитателите й. Самата Кайли, както и много от близо 150-те й милиона последователи в Инстаграм, намират за "страшно сладка" малката Сторми, облечена в копие на тоалета, с който майка й се появи на благотворителния бал в музея "Метрополитън" тази годината. Други обаче смятат, че подобен тоалет, дори и за празника Хелоуин, е неуместен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby!!!!!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 i cant handle this!!!!

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on



И още:

Семейство превърна дома си в Къща на ужасите (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тикви украсиха заседателната зала на Евросъюза

Този Хелоуин: Странниците от семейство Адамс на голям екран (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА