Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство, съобщават от Форум Филм България.

ГАЛЕРИЯ: Лицата зад „Семейство Адамс” ще ви изненадат

Семейство Адамс са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен. Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в „The New Yorker”, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит. През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, Семейство Адамс се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, както е любима и емблематичната им музикална тема.
 
Първият трейлър на анимацията „Семейство Адамс” ни припомня любимите герои и ни запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… До сега!
 
Помните ли „Семейство Адамс“ от 1991 г.?

Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности.
 
Един от най-колоритните герои в Семейство Адамс – икономът Лърч също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове. Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техният най-важен и единствен празник – Хелоуин. 

Почина режисьорът на "Любовна история" Артър Хилър
 
В предстоящата анимация с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на „Семейство Адамс” в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди - Кристина Агилера, бандата Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог.
 
Режисьор на "Семейство Адамс" е Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по образите, създадени от Чарлз Адамс.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук