/ Istock
Мъжът е готов да понесе почти всичко, ако наистина е влюбен. Но понякога мъжете прекъсват връзка дори с много привлекателно момиче. Какво ги отблъсква и какви грешки правят жените? Ето какво казват психолозите:

Непрекъснато подчертава своите недостатъци

Ако жената непрекъснато се оплаква с надеждата, че мъжът ще я подкрепи, това не помага да я обича повече, по-скоро обратното - той ще се напрегне и в един момент ще се замисли дали има нужда от подебен тип жена. Не забравяйте, че мъжът иска да се гордее с жена си.

скандал
Istock

Ревнува без причина

Проблемите със самочувствието провокират някои жени към необмислени действия. Маниакалното желание да провери къде е бил, с кого е говорил и защо е закъснял, ще накара мъжа просто ще се отдалечи. Прекалената подозрителност дразни всички, особено мъжете, които няма какво да крият. Помислете дали наистина имате причина да ревнувате или вътрешното безпокойство не ви напуска.

ревност
Istock

Постоянно се подиграва на партньора си

Постоянните шеги и подигравки вбесят дори най-спокойните хора. Мъжете не търпят подигравки дори от близките си. Още по-лошо е, ако го обиждате пред приятелите му. В тези случаи ви очаква скандал, а в други дори раздяла.
Рамблер