Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер / Guliver/Getty Images
70-годишният Арнолд Шварценегер твърди, че се чувства по-млад с поне две десетилетия, защото все още работи усърдно и се радва на „страхотен“ живот.

„(Възрастта ми) фигурира в паспорта и шофьорската ми книжка, но въпреки това не се чувствам по-различно, отколкото преди 20 години. Чувствам се наистина добре. Тренирам. Правя сам филмите си. Животът ми е прекрасен. Чувствам се полезен и продуктивен“, сподели актьорът в интервю за сайта news.com.au.

Най-странните филмови факти, които ще ви изумят (СНИМКИ)

Във връзка с тренировките си звездата от „Терминатор“ разкри пред медията, че тренира всеки ден и се опитва постоянно да надгражда постиженията си.

Арнолд Шварценегер се завръща като Терминатор

Шварценегер казва, че ходи всеки ден във фитнеса, вдига щанги, отделно кара колело, ски, тренира силово. "Ставам в 5 сутринта и с мотора си стигам до залата. Там тренирам в продължение на един час, след което се връщам у дома и си правя закуска. Направил съм нещо още от сутринта“, сподели бившият губернатор на Калифорния.

И обясни: ''Тренировките не са трудни само в началото. Винаги са такива. Казвам на хората „не го мисли“. Просто стани, качи се на велосипеда си, покарай малко и тогава започни да го мислиш. Защото в момента, в който започнеш да размишляваш, ще си намериш поне 5000 причини да не го направиш.

Най-смъртоносните мъже в киното (СНИМКИ)

Бившият бодибилдър разкри и още една своя тайна страст – играта на шах. Шварценегер твърди, че концентрацията, която тя изисква, му помага да преодолее стреса в ежедневието си.
БГНЕС