17 съквартиранти прекрачиха прага на VIP Къщата на Big Brother
17 съквартиранти прекрачиха прага на VIP Къщата на Big Brother / NOVA
17 съквартиранти прекрачиха прага на VIP Къщата на Big Brother
Започна „Женското царство” във VIP Brother! Сезонът, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 съквартиранти, които в следващите месеци ще живеят под покрива на най-известната къща в България.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Като едно от най-интересните съжителства в Къщата се очертава това на Ева и Ваня от Фамилия Тоника - групата, която се превърна в емблема на българската естрада. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата.

Вижте кои са звездите във VIP сезона на Big Brother "Женско царство":

Константин Трендафилов - Папи Ханс 

Константин Трендафилов - Папи Ханс
NOVA

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, споделя че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. „Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата”.

Цялата визитка на Папи Ханс вижте тук
 

Ваня Костова 

Ваня Костова
NOVA

„Получавала съм много награди, но се гордея с песните, които съм предизвикала. Чувствала съм се като муза, много често в моята работа като певица. Песните, които пея, са сякаш отражение на мен самата“, споделя момичето от Тоника с очилата и хубавия глас.

Цялата визитка на Ваня Костова вижте тук
 

Ева 

Ева
NOVA

“Едно е да го пееш, друго да рецитираш. Не ставам за актриса. Любовта на хората направи Тоника, както и нашият труд”, споделя Ева от Тоника.

Цялата визитка на Ева вижте тук
 

Нора Недкова

Нора Недкова
NOVA

В Къщата влезе и Нора Недкова, която заяви, че е родена да бъде директор и Big Brother веднага ѝ даде първата тайна мисия в Къщата, а именно - тази на директор. Мис Плеймейт 2017 е категорична, че е родена да бъде звезда, но смята, че е объркала държавата, в която се е родила!

Цялата визитка на Нора вижте тук
 

Божана Кацарова

Божана Кацарова
NOVA

Божана Кацарова е готвила за президенти, артисти и много богати хора, но влиза в Къщата, за да покаже на хората, че е повече от това, по нейните думи - “много повече от кухненски пастор”.

Вижте цялата визитка на Божана тук
 

Стефан Николов

Стефан Николов
NOVA

Половинката на Гала също прекрачи прага на Къщата. Стефан Николов влиза в шоуто с нагласата да го спечели и твърди, че той ще определя правилата в Къщата. Смята се за самоуверен, способен и надарен.

Цялата визитка на Стефан вижте тук
 

Мира Добрева 

Мира Добрева
NOVA

Телевизионната водеща Мира Добрева харесва идеята за Женско царство. Иска да види дали жените могат да са обединени „Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, много обичам сложните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от страх, че някой може да ме нарани”.

Цялата визитка на Мира Добрева вижте тук
 

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин
NOVA

„Да бъдеш най-добрият гримьор е равносилно на това да бъдеш най-добрият адвокат, най-добрият сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин Кулагин.

Цялата визитка на Валентин Кулагин вижте тук
 

Веселин Плачков

Веселин Плачков
NOVA

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски, заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Актьорът определя себе си като „куражлия” - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете.

Цялата визитка на Веселин Плачков вижте тук
 

Ванко 1

Ванко 1
NOVA

Друг музикант в Къщата ще е лошото момче на българския рап Ванко 1. Ванко смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес. Влизайки в Къщата заяви, че не би приел мисии, в които го карат да се облича като балерина или жена, но дали наистина ще откаже?

Цялата визитка на Ванко 1 вижте тук
 

Розмари

Розмари
NOVA

Розмари е от смесен брак - баща ѝ е германец, а майка ѝ е от Казанлък. Снимала се е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета на Седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Цялата визитка на Розмари вижте тук
 

Лора Караджова

Лора Караджова
NOVA

Лора Караджова каза, че се гордее с песните си и стила, в който работи и се надява в Къщата да не влезе и тъмната ѝ страна.

Цялата визитка на Лора вижте тук
 

Ричард Величков

Ричард Величков
NOVA

Мистър София 2018 Ричард Величков е съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във VIP Brother 2018. „Някои се борят за любов, други - за семейство, за мен най-важното е да съм успял! Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”.

Цялата визитка на Ричард Величков тук
 

Диона

Диона
NOVA

„Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, така че да не ме ядосват”, това заяви изпълнителката Диона, която определя себе като “българския Еминем”.

Цялата визитка на Диона вижте тук
 

Наско Колев

Наско Колев
NOVA

Бъдещият лекар Атанас, по-известен като певеца Наско Колев, заяви, че се плаши от Женското царство, защото много жени на едно място „не е свежа работа”.

Цялата визитка на Наско Колев вижте тук
 

Петко и Яна Димитрови

Петко и Яна
NOVA

В Къщата влезе и семейство - Петко и Яна Димитрови. Двамата се запознават в телевизионното шоу Dancing Stars, а от пет години са и женени. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата и да си починат. Двамата ще бъдат със статут на самостоятелни Съквартиранти, но с право на един глас при номинации.

Цялата визитка на Петко и Яна вижте тук
 

Какво ще се случва със съквартирантите, как ще живеят под един покрив, дали царството ще е наистина женско или мъжете бързо ще направят преврат? Това са само част от въпросите, на които Big Brother ще търси отговор този сезон.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на предаването и на официалната Facebook страница на Big Brother.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук