Джеймс Гън
Джеймс Гън / Gulliver/Getty Images
Кинокомпанията "Уорнър брос" нае режисьора Джеймс Гън, който по-рано със скандал бе уволнен от "Дисни", съобщи Холивуд рипортър.

Туитове „изядоха“ главата на режисьора Джеймс Гън
 
Джеймс Гън е сключил договор с "Уорнър брос", за да напише сценария на продължение на филма "Отряд самоубийци", който излезе по екраните през 2016 година.
Не е изключено на Гън да бъде предложено също да застане зад камерата, но засега окончателно решение не е взето.

Фенове не искат расист и сексист да режисира новия "Отряд самоубийци"

Втората част на "Отряд самоубийци", базиран върху популярна поредица комикси, трябваше да заснеме режисьорът Гавин О'Конър, но той се зае с друг проект.

Заради скандала с Джеймс Гън: Спряха снимките на „Пазители на галактиката 3“
 
Джеймс Гън щеше да режисира за "Дисни" третата част на популярната филмова сага "Пазители на галактиката", но през юли беше уволнен.
 
Причина за това станаха написани преди години от него в Twitter нетактични коментари, в които си позволява неуместни шеги.

Актьорите от „Пазители на галактиката“ застанаха зад Джеймс Гън
 
Гън поднесе извиненията си и изтри много свои стари туитове. Той получи и огромна подкрепа от актьорския състав на "Пазители на галактиката", като звездата от лентата Крис Прат публикува на страницата си в Instagram открито писмо, подписано от самия него, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста и други членове на каста. Ръководството на "Дисни" обаче остана непреклонно, а след уволнението на Джеймс Гън работата над третата част от "Пазители на галактиката" беше преустановена за неопределено време.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА