Колкото и нови сериали да излизат, втори като "Приятели" едва ли ще се появи. Остава ни утехата, че можем отново и отново да гледаме десетте сезона с безкрайно смешни и забавни епизоди, изпълнени с любимите ни житейски случки на Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос.

Има обаче едни 3 зодии, които имат специално отношение точно към този сериал. Първо, защото наистина го считат за велик и неповторим. И второ - защото са изключително добри приятели и чувстват героите много близки до своя светоглед. Ето кои са те:

Телец

Представителите на тази зодия са способни да гледат "Приятели" отново и отново. Вероятно и вие имате поне един познат Телец, който е превъртал сезоните поне 3-4 пъти годишно. Любимци са им Рос и Рейчъл и само да чуят нещо за сериала, веднага наострят уши.

Дженифър Анистън на 50: Как се промени красивата актриса през годините (СНИМКИ)

Рак

Те знаят всичко за всеки един от героите от "Приятели", гледали са сезоните толкова много пъти, че могат веднага да ти кажат какво се случва в 6-ти епизод на седми сезон от ситкома. Любимци са им Моника и Чандлър и почти всеки ден си припяват песничката "I'll be there for you".
 
Лъв

Лъвовете знаят детайлите около епизодичните герои в сериала, например Гюнтер или Джанис. Освен това правят чудесни асоциации между случките в "Приятели" и реалния живот, от което се получават чудесни шеги. Любимци са им Фийби и Джоуи и тайно си мечтаят и под техния дом да има кафе като "Сентръл пърк".

И още:

Актьорите от „Приятели“: 20 години по-късно (СНИМКИ)

От Рос от „Приятели“ до днес: Дейвид Шуимър през годините (СНИМКИ)

Как Рейчъл от „Приятели“ винаги привлича вниманието (СНИМКИ)

Дженифър Анистън: От "Приятели" до днес (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук