/ NOVA
Автентични образи и оригинална сценография изненадаха журито на шоуто
Клонирани участници, огромни торти и задължителната доза хумор бяха сред акцентите на третия лайв на „Като две капки вода“. „Трябва да дадем добър пример на публиката – най-важното е да пазим здравето си и да бъдем отговорни. Нека това се случва без излишна паника, а сега - шоуто трябва да продължи“, заяви продуцентът Маги Халваджиян по повод първия лайв без публика в историята на предаването.
 

Първото място за вечерта грабна Тото, който се върна към мъжките образи със Shaggy и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на жури и зрители. Категорично определена от журито като „най-силен“ лайв от началото на сезона, третата вечер представи оригинални изпълнения и автентични образи.

Шоуто беше открито от Луна, която получи поздравления от Фънки за представянето на носителката на Оскар и Грами – Шер.
 

„Бил съм свидетел на няколко мои образа в шоуто, но това е най-страстната имитация. Гмурна се с голямо желание, което беше страхотно“, заяви на свой ред Папи Ханс за колоритната игра на Димитър Маринов.
 

Преди да излезе на сцената, DARA обеща да направи своя балада при успех в преобразяването в Адел.
 

JJ получи съвети от Гери-Никол.
 

Маги Джанаварова облече булчинска рокля за имитация на Lizzo.
 

„Беше по-добра от оригинала“, категоричен беше Юлиан Вергов след умелото представяне на Galia като Dua Lipa.
 

Фики влезе в образа на Майкъл Болтън.
 

Последен на сцената се яви Анди, който донесе екзотика с образа на Шакира и помощта на танцьора Алфредо.
 

Бутонът на късмета изненада Маги Джанаварова с образа на Beyonce, а Анди с легендарния Елвис Пресли. Луна ще се докосне до естрадата с Емил Димитров, а Galia ще се изправи пред поп-фолк ритъма с образа на Анелия. Димитър Маринов ще остави всички задръжки за Alice Cooper, а Фики ще бъде Недялка Керанова. Dara ще изпълни  емблематичен хит на Tarkan, а JJ ще влезе в образа на един от членовете на Chicago. Победителят Тото ще потърси прилики със световно известния Zucchero.
 

Следете Facebook страницата на предаванетоофициалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.